Kleurenrijk

Hennie Volkers
Kleur- en stijladvies

Wilt u
– meer zelfvertrouwen krijgen?
– een goede eerste indruk maken?
– er gewoon goed uitzien?
– nooit meer miskopen doen?

Hebt u een maatje meer, of zou u juist liever wat gevulder lijken?
Hebt u binnenkort een sollicitatiegesprek?

Dan is heel belangrijk om te weten welke kleuren en stijl van kleding u het best staan!

Waarom staan bruine en oranje kleuren een ander wel fantastisch en u niet? Waarom ziet u er met blauwe oogschaduw en roze lipstick ziek en bleekjes uit uw zus juist heel mooi? Dat komt doordat u verschillende kleurtypes bent.

Tijdens mijn opleiding tot kleur- en stijlconsulente leerde ik pas goed wat de juiste kleuren en stijl in kleding voor je kunnen doen. Als je er goed gebruik van weet te maken, ga je er veel harmonieuzer en stralender uit zien. Rimpels en oneffenheden worden minder zichtbaar en u ziet er frisser en gezonder uit – anders gezegd: uw uitstraling wordt versterkt.

Ik vind het belangrijk om me in te leven in de persoon en zo samen tot een harmonieus geheel te komen waar de klant zich uiteindelijk helemaal tevreden mee voelt. Het gaat er niet om of je nog een aantal kilo’s af zou moeten vallen, of je grijs bent of dat je vindt dat ‘niets echt helemaal goed zit.’ Ieder mens is uniek. Met de juiste snit en kleur kan iedereen er stralend en zelfverzekerd uitzien. En dat willen we toch allemaal!

Een bekend gezegde is: ‘Je krijgt nooit meer een tweede kans om een eerste indruk te maken.’ Die eerste indruk is dus heel belangrijk! Meer dan 50 procent van die eerste indruk wordt gevormd door je uitstraling, bijna 40 procent door je lichaamstaal, en maar 7 procent door je verbale taal.

Zorg dus dat die eerste indruk de juiste is!